tiistai 10. maaliskuuta 2015

Haastan ilahduttamaan bloggaajakaveria!

Sain Lankatarinan Marilta mukavan ilahdutushaasteen, johon lähden itsekin mielelläni mukaan. Kiitoksia Mari! Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista, ja haasteen säännöt menevät näin:

 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Saat itse päättää haastettavien määrän.
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Susannalle, koska olet niin hauska tyyppi juuri omana itsenäsi! ♥

SuperSannalle, koska olet todellakin mieletön supernainen, joka saa aikaiseksi mitä tahansa! ♥

Nämä tekemäni virtuaalikortit lähtevät ilahduttamaan Susannan Työhuoneen Susannaa ja Riuttala Old Schoolin Sannaa. Syystä että heidän blogejaan olen seurannut kaikista kauimmiten, jo muutamia vuosia ainakin (vaikeaa pysyä ajankulun perässä). Nämä blogit, ja tietysti monet muut ihanat, ovat sellaisia jotka on koukuttaneet minut pysyvästi. Mun lukulistalla ei ole satoja blogeja, vaan ehkä joitain kymmeniä, ihan vain sen takia, että kaikkia maailman kivoja blogeja ei kerkeä millään seuraamaan. Siksipä ne, joita luen, ovat sitäkin kiinnostavampia ja tärkeämpiä. Olen myös saanut tavata sekä Susannan että Sannan oikeassa elämässä, joka on oikein mukavaa. Kiitos hienoista blogeistanne!

Kiitos vielä Marille ilahduttavasta haasteesta! :) Toivottavasti nämä kortit ilahduttaa myös kaikkia muita, niissä molemmissa on hyvänmielen sanomaa. Ollaan omia itsejämme ja tehdään mahdottomasta totta joka päivä ♥.

6 kommenttia:

 1. Kortti ilahdutti oikeasti. Mukavaa, että teksti oli selvästi mietitty saajan mukaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onpa kivaa! Onnistunut ilahdutus ilahduttaa minua :) Juu minustakin nuo oli niin hauskat nuo löytämäni tekstit, ja kuvasti hyvin teitä.

   Poista
 2. Moikka. Löysin blogiisi Susannalle lähettämäsi Ilahdutushaasteen kautta. Voi miten ihanan pirteä ja iloinen blogi sinulla onkaan! Eihän täältä tahdo pois... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jaana, ja kiitos! :) Kiva kuulla, että blogini ilahdutti :) Tervetuloa vaan vierailemaan uudelleenkin!

   Poista