keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Arvonta kaksivuotiaan kunniaksi!

Nyt ei olekaan kyse blogin synttäreistä, vaan pienestä yhden naisen yrityksestäni. Meinasi ihan mennä moinen merkkipäivä ohi, mutta ainahan voi juhlistaa jälkikäteen :) Rekisteröin yritykseni kaksi vuotta sitten huhtikuun ekana päivänä, kun olin ensin saanut artesaaniopinnot loppuun, yrittäjän ammattitutkinnon suoritettua ja kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät paperihommelit setvittyä (mm. starttirahan hakeminen oli todella koetteleva kokemus). Siitäpä alkoi tämä pienyrittäjyys, ja kaksi vuotta on kulunut hujauksessa...

Halusin pitkästä aikaa pistää arvonnan pystyyn, ja tällä kertaa arvontaan voi osallistua Facebookissa Handmade by Heinin sivulla. Arvon yhden JÄTTImaatuskatyynyn, joka oli osa päättötyökokonaisuuttani. Näitä jättityynyjä en ole valmistanut ollenkaan myyntiin asti, joten ainakin tällä hetkellä kyseessä on ihan ainoa laatuaan oleva tuote ♥.

Jos teitä blogikamuja kiinnostaa, niin käykää tuolla Facebookissa osallistumassa arvontaan! Aikaa osallistumiseen on sunnuntai-iltapäivään (12.4.)  asti. Arvon ja julkistan voittajan myös samana päivänä. Nyt mulla onkin sitten tehtävänä etsiä jostain tarpeeksi suuri laatikko maatuskatyynyn postittamista varten! :)PS. Sain tänään ihanaa postia, ja luvassa piakkoin myös toinen kiva arvonta! ♥

7 kommenttia:

 1. Voi harmi! Kun ei kuulu faceen, ei voi arvontaankaan osallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi Marketta! :( No onneksi voin lohduttaa sillä kivalla asialla, että myös tänne blogiin on tulossa ihan lähipäivinä oikein mukava arvonta! Ja jos tykkäät tuosta maatuskatyynystä, niin voin minä ihan hyvin lisätä sinut siihenkin arvontaan :)

   Poista
  2. Hei! Miekin tahtoisin arvontaan mukaan, vaikka en ole fb.ssa. Pääsenkö mukaan? Noita sun maatuskatyynyjäsi olen käynyt blogissasi ihailemassa ja ihanaa värikästä kotiasi!

   T. tiina.puustinen80@hotmail.com

   Poista
  3. Juu Tiina, kyllä pääset mukaan! :) Lisään sinutkin arvontaan :)

   Poista
 2. Kiitos Heini kommentistasi blogissani koskien äitiyttä. Minulle tuli siitä todella hyvä mieli.
  Hitsiläinen, kun unohdin osallistua tähän, olen niin laiska käyttämään fb:tä, mutta maatuska sai varmasti hyvän uuden kodin... ja onhan mulla mun kaulakoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, ole hyvä vain! <3 Äitiys on kyllä hyvin paljon kunnioitusta herättävä asia. Teillä on niin kaunis koti ja sen lisäksi vielä onnellisen oloiset asukkaat, joilla on maalaisjärkeä päässä eikä nipoteta turhia. Mukava seurata aitoa perhe-elämää :)

   Ja minulla olisi vielä toinen jättimaatuska joskus arvottavaksi, fuksianpunainen. Ehkä vielä panttaan sen arpomista vähän aikaa, niin on jotain mukavaa järjestettävää tulossa :)

   Poista
 3. Maatuskatyynyn arvonta suoritettu sunnuntaina 12.4, ja onnelliseksi voittajaksi selviytyi Kaisa Kuusisto! Hän ilahtui kovasti, joten mukavaa että tyyny meni hyvään kotiin :) Kiitos vielä osallistujille!

  VastaaPoista