maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kukkuu kuisti!

Nautin täällä pitkästä aikaa tiptop-siististä kuistista. Tykkään järjestyksestä ja siisteydestä, ja sellaista meillä yleensä onkin, mutta kuisti on ollut pitkään taas poikkeus. Pitäähän sitä joku paikka olla, jossa säilytetään väliaikaisesti tavaroita jotka on menossa jonnekin. Nyt kesän aikana on ollut monta myyntitapahtumaa, ja tavaroita on roudattu ees taas vähän väliä. Kaikenlaista muutakin tuppaa aina lojumaan kuistilla odottelemassa. Jotenkin sitä vaan oppii sulkemaan silmänsä ja kävelemään ohi, ja niin on taas vierähtänyt monta viikkoa, eikä ole tullut tehtyä asialle mitään. Ei se mittään, sellaistahan elämä on, mutta kylläpä voi siivoaminenkin tuntua välillä ihanalta!
Kuistin siivoamiseen innosti uusin kirppislöytö, joka lähti aiemmin tällä viikolla mukaan Kokkolasta. Kyseessä on tuo kaunis, koristemaalattu kulmakaappi, joka on niiiiiin ihana <3. Me lähettiin viettämään vapaapäivää pois kotoa kirppiskierros ja Kokkolan vanha kaupunki mielessä, eikä ollut tarkoitus löytää mitään huonekaluja. Tämäkin kaappi mahtui just ja just väkisellä työntämällä auton takapenkille. Joskus tulee vastaan näitä hankintoja, joita ei selitetä järjellä, vaan tunteella. Halusin tuon kaapin meille, vaikkei sille ollut tarvetta tai edes paikkaa tiedossa, mutta se löysi nyt kivan kolon tuosta kuistilta.Kuvissa näkyy myös meidän uudet, ihanat portaat vintille, jotka on ihan huikea parannus entisiin tikapuihin. Ja nämä portaat ei ole enää edes uudet, paikallinen puuseppä teki ja asensi ne joskus viime vuonna loppuvuodesta. En vain ole saanut ujutettua blogiin kuvia niistä tätä ennen. Tästä (klik) voitte käydä kurkkaamassa vanhaa blogipostausta, jossa näkyy ne aiemmat tikkaat, jotka oli ainoa reitti yläkertaan. Nyt varmaan ymmärrätte, miksi me ollaan vieläkin joka päivä niin onnellisia tästä isosta parannuksesta kodissamme. Ja onhan nuo portaat niin kauniit katsellakin <3.
Oon aina halunnut talon, jossa on kuisti, ja nyt se(kin) unelma on totta. Ihanaa tulla kotiin, kun on siisti kuisti vastassa, eikä mitään ylimääräisiä laatikoita tai tavaroita ajelehtimassa. Tämän päivän onnenaiheita siis tässä. Ihanaa uutta viikkoa sinulle! <3

6 kommenttia:

 1. Todellinen upeus ja aarre tuo kulmakaappi. Kerta kaikkisen hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se on niin kaunis! :) Oon aina ihaillut tuollaisia koristemaalattuja kulmakaappeja, niitä aina silloin tällöin tulee vastaan esim. antiikkiliikkeissä, mutta nyt meillä kävi tuuri kun tämä oli ihan kohtuuhintaan kirppiksellä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No sitäpä juuri, ihan omanlaista tunnelmaa <3. Ja myös monenlaisia mahdollisuuksia käyttää kuistia erilailla. Meillä se on ihan korvaamaton lisäsäilytystilan suhteen, ja siellä on tilaa myös lajitella eri kierrätyspisteisiin menevät jutut.

   Toisaalta taas ois aivan ihana sellainen lasikuisti/veranta, jossa vois pitää pöytää ja penkkejä, tai puusohvaa, ja siinä vois vaikka kahvitella. Mutta meidän kuistille ei semmosta valitettavasti mahdu.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Kuinka söpö kaappi ja voi kuinka mä kanssa haluaisin oman kuistin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! :) Voi toivottavasti saat joskus oman kuistin myös.

   Poista