lauantai 4. heinäkuuta 2015

Terveisiä Haukkuojalta!

Hei pitkästä aikaa! <3 Voitte varmasti päätellä, että elämä on pitänyt kiireisenä viime aikoina, kun en ole kerennyt paljon blogin suuntaan haikailla. Mies lomaili kesäkuun, ja se se vasta oli ihanaa aikaa. Mulla oli kesäkuussa kolme Käsityökortteli-myyntitapahtumaa, mutta muuten ei paljon kauppaa (ja rautakauppaa) pidemmälle lähetty. Kyllä pihatyöt, keskeneräisen remontin loppuun vieminen ja terassin rakentaminen on ihan parasta lomaviihdykettä kotona viihtyvälle lomamiehelle, ja minäkin nautin omista töistäni taas ihan erilailla, kun sai välillä ohimennen pussailla.

Minä aattelin ottaa tällaisen helpon paluun blogin pariin, ja korvata selittelyt ihanilla kuvilla. Tältä meillä näyttää just nyt täällä Haukkuojalla. Täällä rehottaa, repsottaa ja rapistuu mutta on silti niin rakasta! Tuo meijän piha-aita esimerkiksi on siinä kunnossa, että sitä ei pelasta enää mikään. Laudat hajoaa jo sormilla puristettaessa, on niin vanhaa ja pehmeää puuta. Kovat myrskytuulet on kaatanu aitaa monesta kohtaa, mutta tämän kesän hommaksi ei enää oteta aidanrakennusta. Jotakin lahoa ja huonokuntoista on sentään saatu uusittua, nimittäin pesuhuoneen/saunan portaat. Ne alkoi olla jo aika vaaralliset, puusta oli murentunut paloja ja jostain kohtaa oli jo jonkun jalkakin mennyt läpi. Uudet portaat muuttui leveämmäksi terassiksi, eli nyt mahtuu tuolia, pikkupöytää ja kukkasiakin kaunistukseksi. Tän kesän rakennusbudjetti on nyt tuhlattu, joten saa hyvällä omatunnolla katsoa muita repsotuksia läpi sormien.

Nyt kuvien pariin, olkaapa hyvät! :)
12 kommenttia:

 1. Teillä on niin idyllisen ja IHANAN näköistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos Jutta, kyllä viihdymme niiiiiiin hyvin <3

   Poista
 2. Voi, eihän näin upeiden kuvien äärellä voi kuin huokailla!

  VastaaPoista
 3. Ai että miten idyllistä ja ihanan näköistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! :) Tällaisessa paikassa olen aina halunnut asua, ja nyt kun se haave on toteutunut, niin tuntuu kyllä välillä että pakahdun onnesta <3 Nautin kaikista vuodenajoista näissä maisemissa.

   Poista
 4. Niin ihania tunnelmakuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla oli mielessä samat adjektiivit kuin Jutalla ja Jaanalla, ja koska kertaus on opintojen äiti niin todetaan vielä kertaalleen, että onpa ihanan ja idyllisen näköistä!

  VastaaPoista
 6. Mulla oli mielessä samat adjektiivit kuin Jutalla ja Jaanalla, ja koska kertaus on opintojen äiti niin todetaan vielä kertaalleen, että onpa ihanan ja idyllisen näköistä!

  VastaaPoista