torstai 17. joulukuuta 2015

Erilainen joulupuu


Jouluterkkuja Haukkuojalta! Meillä on laitettu tällä viikolla joulupalloja kuusen lisäksi myös ulos. Ideoin jo vuosi sitten, että voisin laittaa kuusenkoristepalloja myös talon vieressä nököttävään vaahteraan roikkumaan, mutta silloin se jäi vasta mietintään. Nyt halusin kokeilla, että mitä ideastani tulisi, ja sehän toimikin hyvin. Pujotin joulupallon yksi kerrallaan valkoiseen paperinaruun ja kiinnitin jokaisen pallon solmulla omalle paikalleen, ettei ne valuisi miten sattuu nauhaa pitkin. Jännitti laitella palloketjuja paikoilleen, sillä ei ollut hajuakaan tuleeko ne näyttämään oikeasti yhtä kivalta kuin mun kuvitelmissa. Ja kyllähän ne näytti, tuli tosi söpöt joulukoristukset ja nuo punaiset pallot näyttää niin kauniilta valkoisen maiseman kanssa! <3 

Enää viikko jouluun, nautiskelkaa tästä ihanasta odottelusta ja jouluvalmisteluista. Ei ressiä mistään!

11 kommenttia:

 1. Nämä on todella kauniit. Mullakin olisi hurumycket joulupalloja, niin voisin toteuttaa tuollaisen omenapuuhumme. Kaunis on lumisen maiseman kanssa :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! :) Juu jotenkin kummasti noita palloja saattaa helposti kertyä paljon ja liikaakin. Ja näitä raaskii hyvin laittaa ulos, kun eivät ole kalliita hankintoja. Oi teeppäs teidän omenapuusta joulupuu!

   Poista
 2. Hauska! Voi kun meillä ei edelleenkään kasva ihan pihan tuntumassa mitään puuta, siihen saisi vaikka mitä keksittyä.

  VastaaPoista
 3. Hauska! Voi kun meillä ei edelleenkään kasva ihan pihan tuntumassa mitään puuta, siihen saisi vaikka mitä keksittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan huippu tuo vaahtera talon vieressä! Muutenkin vaahtera on aina ollut mun lempipuu. Ehkäpä sinä nokkelana naisena keksit muita kivoja juttuja pihalle, sitä en kyllä epäile yhtään :)

   Poista
 4. Näyttääpä kauniilta! :)

  VastaaPoista
 5. todella kauniit, tiedä sitten kun lumet sulaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä muutenkin aika jouluiset, joten ei varmaan tule pidettyä roikkumassa kovin pitkälle kevääseen ;) Onneksi nämä oli niin pienitöiset, että ei harmita ottaa vähän ajan päästä pois.

   Poista
  2. Kesäksi voisi laittaa värikkäitä palloja roikkumaan :)

   Poista
 6. Miten ihana idea! Punaiset väripilkut valkoista vasten näyttävät niin kauniilta. :) Kaikkea hyvää uuteen vuoteen! <3

  VastaaPoista