tiistai 21. helmikuuta 2017

Pehmoiset maatuskamummelit

Keneltäkään ei ole varmaan jäänyt huomaamatta, että olen aika pahasti hurahtanut maatuskoihin. Niihin aitoihin puisiin mummeleihin, sekä maatuskoihin kankaissa ja monenlaisissa muissa tavaroissa. Myös omin kätösin tehdyissä tuotteissani on seikkaillut maatuskat jo useamman vuoden ajan. Ensin kankaalle painettuna printtinä ja nyt uudempana myös tällaisena "tilkkumaatuskana", jossa on käytetty erilaisia kankaita ja koristeluita, päällikeompelua ja käsinkin kirjailua. Piti oikein tarkistaa, että milloin tein ensimmäiset tällaiset pehmomaatuskat, ja siitä onkin jo kolme vuotta! Huh, ei nämä sitten enää niin uusia tuotteita olekaan. :)

Idea näihin veikeisiin maatuskoihin tuli yhdeltä ihanalta asiakkaalta, joka toivoi minulta tämän tyylisiä pehmomummoja. Ekat tekeleet näyttää nyt aika hassulta, kun valokuvaa vilkaisin. Muutamat kokeilut joutui aluksi tekemään, että muodosta tulisi mukavan näköinen. 

Kohta pääsen jo tekemään sadannetta tilkkumaatuskaa, aika hurjalta tuntuu! Suurin osa näistä on tilaustöitä, ja mikäs sen mukavampaa kuin päästä toteuttamaan asiakkaan toiveet, jolloin hän saa takuulla mieluisan ja ainutlaatuisen pehmokaverin. <3 Mulle itsellenikin on joka kerta suuri ilo päästä tekemään uutta tyyppiä, sillä aina siitä tulee ihan erilainen kuin muut. Kaikkihan me ollaan omia persooniamme, ja on ihanaa että se saa näkyä. Rakastan myös valokuvata valmiita tilkkumaatuskoja, se on aina ihan älyttömän kivaa. Niin kivaa, että nytpä keksin pistää teidän kaikkien iloksi blogin pullolleen lempikuviani, olkaapas hyvät. <3

Jos mielesi tekee kotiuttaa yksi mummeli, niin niitä löytyy muutamia heti valmiina täältä:
Klikkaa itsesi Heinin puotiin.

12 kommenttia:

 1. Wau kun hienoja! Tein itse aiemmin kokeilun tilkku-maatuskasta, vaan ei siitä voi puhua samana päivänäkään, kuin noista sun, ihania!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvät hyssykät sentään miten upeita mummoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Onhan nää semmosia söpöliinejä, jotka saa hyvälle tuulelle :)

   Poista
 3. Voe mahoton mitä ihania maatuskoita täältä löytyikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Näitä on niin mahottoman hauskaa tehdä joka ikinen kerta! :)

   Poista
 4. Aivan vallattoman hauskoja, ihania, värikkäitä maatuskoita!

  VastaaPoista
 5. Täällä kans yksi maatuska-fani! :) Aivan ihania ja upeita yksilöitä kaikki nuo ompelukset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Maatuskat on kyllä aivan huippuja, varsinkin aidot ja alkuperäiset puiset. Onneksi nyt löytyy kaikenlaista muutakin maatuska-aiheista tuotetta. :) Ja näitä pehmoisia on niin ihana tehdä juuri siksi, että jokaisesta tulee ihan omanlaisensa yksilö.

   Poista
 6. Minä haluan tilata tyttärentyttärelle 1v lahjaksi! Miten toimin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Oi kiitos, se olisikin ihana lahja tyttärentyttärelle. <3 Voit toimia parillakin tapaa, toinen on se, että tilaat suoraan nettikaupasta, jos sieltä löytyy sellainen maatuska joka ihastuttaa. Tästä pääset katsomaan tämänhetkisen valikoiman: https://www.handmadebyheini.fi/fi/tuoteryhma/494686

   Toinen vaihtoehto on, että laitat minulle sähköpostia osoitteeseen handmadebyheini@hotmail.com, ja voidaan hoitaa tilaus sitä kautta.

   Toivottavasti näistä ohjeista on apua :)

   Poista